Spicy salat med melon og asparges

Sådan gør du

  • 1

    Melonkødet graves ud med en ske og hakkes let i grove stykker.

  • 2

    Den træede del af bunden knækkes af aspargesene og kasseres. Kog aspargesene i vand med salt ca. 4 min., til de er let sprøde i konsistensen.

    Aspargesene afkøles og skæres i mindre stykker.

  • 3

    Rødløget skæres i små tern. Bland melon, asparges, rødløg og plukket brøndkarse.

     

  • 4

    Mandlerne ristes på en pande med olivenolie til de er let gyldne og krydres med chili og soja. Rist yderligere 1-2 min. og afkøl mandlerne.

     

  • 5

    Vend salaten med mandler, citronsaft og ingefær. Servér salaten som tilbehør til stegt fisk eller kylling.

  • {{recipeDoneText}} Spicy salat med melon og asparges

Tip

Salaten er også velegnet fx serveret med grillet brød og serranoskinke, som frokost eller forret.

Opskriften er udviklet af