Spicy kyllingewrap med auberginedip

Sådan gør du

  • 1 Flæk auberginen i to halve.
  • 2 Snit auberginekødet på kryds og tværs med en skarp kniv.
  • 3 Pensl med lidt olivenolie.
  • 4 Bag auberginen ca. 20 min. ved 180°.
  • 5 Skrab kødet ud af auberginen og rist det på en tør pande med hakkede skalotteløg, spidskommen, citronsaft og salt og peber.
  • 6 Rist i ca. 5 min. til grødet konsistens.
  • 7 Afkøl og blend med drænet yoghurt, mynte og koriander.
  • 8 Steg kyllingelårene 30-35 min. i en forvarmet ovn ved 180° eller til de er gennemstegte (centrumtemp. 75°). Lad dem køle af.
  • 9 Skær peberfrugt og hvidløg i tern.
  • 10 Rist det i lidt olivenolie.
  • 11 Tilsæt bælgede ærter, Tikka masala krydderi, knust chili og smag det til med salt og peber.
  • 12 Pluk kødet fra lårene og vend det i blandingen.
  • 13 Smør lidt af auberginedippen ud på tortillaen.
  • 14 Fordel kyllingeblandingen ovenpå.
  • 15 Slut af med lidt rucola og rul tortillaen omkring fyldet.
  • {{recipeDoneText}} Spicy kyllingewrap med auberginedip

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier