Spicy kyllingeoverlår med hvidkålssalat, spinat og cashewnødder

Sådan gør du

  • 1 Kom kyllingeoverlårene i et ovnfast fad.
  • 2 Rør en marinade sammen af soja, honning, chili, ingefær, limesaft og vindruekerneolie.
  • 3 Hæld marinaden over kyllingelårene, og vend det godt sammen. Steg kyllingoverlårene i ovnen ved 185° i 40-45 min. til de er gyldne, sprøde og gennemstegte.
  • 4 Kødet skal løsne sig fra benene, og kødsaften være helt klar.
  • 5 Snit hvidkål og gulerødder i tynde strimler.
  • 6 Bland en marinade af citronsaft, rørsukker og rosiner.
  • 7 Rist cashewnødder og kokos let gyldne på en tør pande.
  • 8 Bland kål og gulerødder med marinade, ristede cashewnødder, kokos og spinat. Servér de stegte kyllingeoverlår med kålsalat, kogte ris og brød til.
  • {{recipeDoneText}} Spicy kyllingeoverlår med hvidkålssalat, spinat og cashewnødder

Opskriften er udviklet af