Kylling og rabarber klæder hinanden rigtig godt – her i en ny og eksotisk krydret version med grøn karry, sorte ris og spinat
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Kog fuldkornsrisene som angivet på emballagen.
  • 2 Skær rabarberne i stykker á ca. 2 cm.
  • 3 Kom rabarber, eddike og sukker i en gryde og kog ved svag varme i ca. 5 minutter.
  • 4 Skær kyllingen i strimler.
  • 5 Varm olien på en slip-let pande.
  • 6 Tilsæt grøn karry og steg kyllingen sammen med presset hvidløg og ingefær.
  • 7 Vend godt rundt undervejs.
  • 8 Steg til kyllingen er mør.
  • 9 Skyl spinaten godt og slyng den tør.
  • 10 Vend spinat med kylling til den falder sammen.
  • 11 Tag kyllingen af panden og smag til med salt og peber.
  • 12 Server kylling med ris og rabarber i salatbladene.
  • Så er det spisetid! Spicy kylling med rabarber

Opskriften er udviklet af