Spicy kylling i rød karrysuppe

Asiatisk kylling med krydderier, der sørger for varmen i den kolde tid. Kom nudler i suppen, hvis du vil have mere fylde, og spis med pinde, hvis du vil i rejsestemning. 

Sådan gør du

  • 1 Varm olien i en stegegryde eller sauterpande. Brun kødet over middel til høj varme i ca. 5 min., så alle sider er gyldne. Tilsæt løg, ingefær, hvidløg og karrypasta, og steg i 3 min.   
  • 2 Hæld vand på, så det næsten dækker. Drys med et nip salt og hele limeblade, og lad retten simre over lav til middel varme i ca. 1 time, til kødet er mørt og næsten falder af benene.  Tilsæt kokosmælk, og bring retten i kog. 
  • 3 Smag suppen til med fiskesauce, sukker, limesaft og salt. Kom sukkerærter i, og server retten rygende varm som en suppe, toppet med koriander  og evt. med nudler i.
  • {{recipeDoneText}} Spicy kylling i rød karrysuppe

Tip

evt. brød eller nudler, til servering.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier