Spicy kødboller med myntedip

Claus Holms spicy kødboller er en nem og lækker ret, der kan serveres til havefesten eller sommerens studenter. De kræver hverken tallerken eller bestik, men kan let nydes i hånden. 

Sådan gør du

  • 1 Varm wraps på panden ved middel varme. Pensl med olie. De tages af panden, når de er lune. 
  • 2 Vend oksekød sammen med spidskommen, løgpulver, Holms rub, salt, peber, hakket hvidløg og salsa. Bland det godt sammen og form derefter små kødboller. 
  • 3 Steg kødbollerne i olie på panden. Tilsæt også lidt salsa. Når kødbollerne begynder at få en gylden farve, sættes panden i ovnen ved 160 grader i 10 minutter, hvor kødboller steges færdige. 
  • 4

    Myntedip

    Rør yoghurt sammen med limesaft, salt, peber, agurk i tern, hakket mynte og hakket løg. 
  • 5 Smør yoghurtdressingen og salsa på de lune wraps. Kom de sprøde kødboller på samt friske ærter og mynte. 
  • {{recipeDoneText}} Spicy kødboller med myntedip

Opskriften er udviklet af