Spicy græskarsuppe med rå marineret fennikel

Server suppen varm eller kold toppet med cremefraiche, røgede mandler og frisk brøndkarse. 

 

Sådan gør du

  • 1 Varm olien i en gryde og steg løg, hvidløg, ingefær med karry over middel varme, til løgene er klare og let møre.   
  • 2 Tilsæt fennikel, og steg yderligere et par minutter. Hæld bouillon på og tilsæt græskar.   
  • 3 Lad det simre over middel til høj varme i ca. 20 min, til grøntsagerne er møre. Tag lidt af væsken fra og blend suppen, juster konsistensen med væsken. Smag suppen til med cremefraiche, salt, peber og citron eller hvidvinseddike, lidt ad gangen.   
  • 4 Topping: Skær den anden fennikel i meget tynde skiver, brug gerne et mandolinjern. Vend fennikel med saften af appelsinen, lidt salt og peber.   
  • 5 Server suppen varm, og top med marineret fennikel, græskarkerner og lidt olie.     
  • {{recipeDoneText}} Spicy græskarsuppe med rå marineret fennikel

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier