Sådan gør du

  • 1

    Speltkernerne koges i grøntsagsbouillon efter anvisning på emballagen, hvorefter de afkøles.

  • 2

    Ingredienser til marinaden piskes sammen og hældes over speltkernerne. De trækker i marinaden i mindst 30 min.

     

  • 3

    Rabarberne skæres i mindre stykker. Citronskallen rives. Rabarberne blandes med citronskal og honning og fordeles på en bageplade med bagepapir. De bages ved 200˚C i ca. 15 min., hvorefter de afkøles.

     

  • 4

    Blomkålen deles i små buketter. Gulerødderne skæres i mindre stykker. Mørbraden skæres i tynde skiver. Ingredienserne blandes sammen.

     

  • 5

    Der smages til med salt og peber og pyntes med citronmelisse.

     

  • 6

    Servering

    Speltsalat serveres som en frokostret.

  • {{recipeDoneText}} Speltsalat

Tip

Variation: Røget skinke eller kylling kan erstatte røget mørbrad.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier