Spejlæg med portobello svampe og tomater

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 9 g.
  • Fedt 5 g.
  • Energifor./ pers 359 kcal
  • Fedtenergi 46 %

Sådan gør du

  • 1

    Børst svampen fri for jord. Skær den i fine skiver og rist disse i olivenolie på en slip-let pande. Krydr med salt og peber. 

  • 2

    Rist rugbrødet. 

  • 3

    Tag svampene op og læg dem på en tallerken med et stykke alufolie over. 

  • 4

    Steg æggene, tag disse op og læg dem på tallerkenen ved siden af svampene og rist tomaterne ganske kort tid – som det sidste. 

  • 5

    Anretning

    Anret tomaterne med æg og svampe.

  • {{recipeDoneText}} Spejlæg med portobello svampe og tomater

Opskriften er udviklet af