Spejlæg med baked beans, bacon og pølse

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 8 g.
  • Kulhydrater 16 g.
  • Fedt 7 g.
  • Energifor./ pers 413 kcal
  • Fedtenergi 40 %

Sådan gør du

  • 1

    Læg bacon på bagepapir på ovnens rist og steg det ved 200 grader i ca. 7 minutter, til det er gyldent. Læg det på fedtsugende papir. 

  • 2

    Varm imens bønnerne i en gryde ved middelvarme, smag til med salt og peber. 

  • 3

    Rist imens pølserne ved svag til middelvarme på en slip-let pande i 1 tsk. olivenolie. 

  • 4

    Steg spejlæggene i 1 tsk. olivenolie på en stor slip let pande. 

  • 5

    Anretning

    Anret æggene med baked beans, bacon og pølse og drys med karse. Server med ristet rugbrød.

  • {{recipeDoneText}} Spejlæg med baked beans, bacon og pølse

Opskriften er udviklet af