Spejlæg, bacon og bagte tomater

Energiinformation

  • Protein 8 g.
  • Kulhydrater 2 g.
  • Fedt 8 g.
  • Energifor./ pers 261 kcal
  • Fedtenergi 64 %

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader. 
  • 2 Læg bagepapir på en plade og læg baconskiverne på. 
  • 3 Læg tomaterne i et ovnfast fad. Stil bacon og tomater i ovnen, bacon øverst, som steges gyldent. 
  • 4 Tag bacon og tomater ud. Læg bacon på fedtsugende papir. 
  • 5 Varm olien op på en slip-let pande, slå æggene ud og steg dem. 
  • 6

    Anretning

    Anret æg med tætklippet purløg, bacon og tomater.
  • {{recipeDoneText}} Spejlæg, bacon og bagte tomater

Tip

Man kan sænke fedtindholdet ved at reducere mængden af bacon, fra 3 skiver til 2, 1 – eller helt undlade det. Og så vælge en skive rugbrød til.

Opskriften er udviklet af