Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Skær ribbenene i mindre stykker hvis de er i meget store stykker.
  • 2 Kom dem i en stor gryde og hæld vand over, så de lige er dækket. Bring i kog, skum for fedtet.
  • 3 Tilsæt løg, stjerneanis, laurbærblade og salt.
  • 4 Skru derefter ned for varmen og lad det småkoge 20 min.Rør imens ingredienserne til saucen godt sammen.Tag ribbenene op og lad dem afkøle.
  • 5 Varm grillen op Pensl ribbenene med hoisinsaucen og steg dem over direkte varme 10-15 min. i alt, afhængig af tykkelsen.
  • 6 Vend dem af og til.
  • 7 Serveres med grillede majs
  • Så er det spisetid! Spareribs med hoisinsauce

Tip

Tip: Hoisinsauce er en slags kinesisk barbecue-sauce som købes i kinesiske specialforretninger. Almindelig Barbequesauce kan bruges i stedet for. Bed evt. slagteren om at koge ribbenene. Læg mærke til om ribbenene er forkogte, hvis de er købt i et supermarked.

Opskriften er udviklet af