Spareribs med coleslaw og bagt kartoffel

Spareribs med coleslaw og bagt kartoffel

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 4 g.
  • Kulhydrater 7 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 763 kcal
  • Fedtenergi 48 %
  • 1

    Beskrivelse

    Vask kartoflerne og dup dem tørre. Læg dem på bagerist i 200 grader varm ovn i 1 time. 

  • 2

    Snit hvidkål og gulerod fint. 

  • 3

    Rør skyr med mayonnaise, lidt citronsaft. Smag til med salt, peber, citron og et anstrøg af sukker. Coleslaw skal ikke være sødt, smagen skal blot justeres med en anelse sødme. 

  • 4

    Steg spareribs iflg. emballagens anvisning. Og det går fint sammen med kartoflerne. De tager ingen skade af dette ’fællesskab’. 

  • 5

    Hak persille. 

  • 6

    Smør kødet med marinaden og anret det med kartoffel og coleslaw med persille.

  • Så er det spisetid! Spareribs med coleslaw og bagt kartoffel

Opskriften er udviklet af