Spaghetti med tomater, serranochips og artiskokbruchetta

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Skiver af skinken spredes ud på en bageplade med bagepapir.
  • 2 Skinken bages midt i ovnen ved 225°C i ca. 7 min., indtil den er sprød.
  • 3 Tages ud og afkøles.
  • 4 Tomaterne skæres i både.
  • 5 Løg og hvidløg svitses i olie på en pande.
  • 6 Tomater og chili tilsættes og svitses i 7-8 min.
  • 7 Saucen smages til med salt og vendes med den nykogte spaghetti.
  • 8 Serranoskinken stikkes ned i eller serveres til spaghettien.
  • 9 Brødet ristes og gnides med hvidløg.
  • 10 Artiskokhjerterne vendes med persille og kommes på brødet.ognbsp;
  • Så er det spisetid! Spaghetti med tomater, serranochips og artiskokbruchetta

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier