Spaghetti med spinatsauce

Spaghetti med spinatsauce

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Svits forårsløg og bladselleristilke få minutter i olien i en gryde.
  • 2 Skyl og nip spinaten og tør den i et viskestykke.
  • 3 Kom den klargjorte spinat i ogognbsp;lad det snurre kort.
  • 4 Tilsæt pinjekerner, hakket persille og knuste hvidløgsfed.
  • 5 Hæld væden ved og kog endnu nogle minutter.
  • 6 Tag gryden fra varmen og bland den revne ost i.
  • 7 Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning på pakningen.
  • 8 Lad den dryppe afognbsp;i en sigte og kom den i enognbsp;varm serveringsskål.
  • 9 Vend grønsagsblandningen i og servèr.
  • {{recipeDoneText}} Spaghetti med spinatsauce

Opskriften er udviklet af