Spaghetti med skaldyr

Sådan gør du

  • 1 Børst muslingerne godt under koldt vand og kassèr åbne eksemplarer.
  • 2 Kog muslingerne 5 min. i hvidvinen.
  • 3 Tag muslingerne ud af skallerne.
  • 4 Rist de skivede svampe i smørret.
  • 5 Kom de knuste hvidløgsfed i sammen med flåede tomater.
  • 6 Lad det snurre nogle minutter.
  • 7 Kom rejerne i sammen med halvdelen af muslingerne samt den hakkede persille.
  • 8 Varm kort til og smag ti med salt og peber.
  • 9 Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
  • 10 Vend skaldyrssaucen i den varme pasta i serveringsskålen og drys med dils eller persille.
  • 11 Læg resten af muslingerne ved, før pastaen serveres.
  • {{recipeDoneText}} Spaghetti med skaldyr

Opskriften er udviklet af