Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Udblød franskbrødet i mælken.
  • 2 Rør det herefter i det hakkede kød sammen med ægget.
  • 3 Rør persille og parmesan i og krydr med salt og peber.
  • 4 Form valnøddestore boller, som evt. kan rulles i lidt mel.
  • 5 Rist først det hakkede løg i olien på en pande, derefter kødbollerne, vend dem hyppigt til de er stegte.
  • 6 Tag dem af panden.
  • 7 Hæld de flåede tomater på panden sammen med puré.
  • 8 Skær auberginen i tændstiktynde strimler og kom dem i tomatsaucen.
  • 9 Lad det snurre sammen nogle minutter.
  • 10 Smag saucen til med salt og peber.
  • 11 Kom kødbollerne i tomatsaucen og lad dem varme igennem.Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
  • 12 Lad den dryppe af i en sigte og hæld den i en varm serveringsskål.
  • 13 Fordel kødboller og tomatsauce over og drys evt. lidt revet ost på eller servér det til.
  • Så er det spisetid! Spaghetti med kødboller

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier