Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Pasta:ognbsp; Sæt vand over til pasta. Når det koger, tilsætter du salt. Pasta skal koge i 2-3 min, hvis det er frisk. Mens vandet til pastaen sættes over, kan du stege bacon eller pancetta i små terninger.
  • 2 Når baconen er gylden, kan du lægge det på et stykke køkkenrulle et par minutter.
  • 3 Så løber det overskydende fedt fra.ognbsp;
  • 4 Læg det over på en tallerken uden køkkenrulle bagefter, så det ikke bliver blødt.
  • 5 ognbsp; Sauce: Tag en skål med æggeblommer, og tilsæt yoghurt. Tilsæt 1 fed finthakket hvidløg, og hvis du har lyst, kan du tilsætte frisk oregano eller basilikum, der er skåret eller revet i mindre stykker.
  • 6 Tilsæt salt, peber og friskrevet parmesan.ognbsp;Pisk det rundt, så ingredienserne blandes. Når pastaen er færdig, og har dryppet af i en si, vendes pastaen ned i saucen. Nu skal du mixe det forsigtigt rundt. Tilsæt den stegte bacon eller pancetta - gem lidt til pynt på toppen.ognbsp;.
  • Så er det spisetid! Spaghetti Carbonara

Tip

Servering: Spaghetti Cabonara er færdig, og du kan servere retten med revet parmesanost.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier