I Italien er mængden af kød og sauce betydeligt mindre, end vi er vant til i Danmark. Så her kommer en opskrift, hvor 400 g kød er nok til 6-8 personer. Retten holder sig i køleskabet i op til 5 dage, så hvis I ikke er så mange i husholdningen, er der mad til mange dage.

Sådan gør du

  • 1

    Skær grøntsager og bacon i fine terninger. Steg blandingen i smør i en gryde ved svag varme. Kom kødet i gryden, og skru op for varmen. Steg kødet, indtil det skifter farve. Hæld hvidvin over, og lad den dampe væk.

    Rør tomatkoncentrat ud i gryden, og hæld vand over, krydr med salt og peber. Lad ragouten simre under låg i en time. Tilføj evt. mere vand.

    Kog pastaen efter anvisning, afdryp, og server  sammen med ragouten. Drys parmesanost over.

  • {{recipeDoneText}} Spaghetti al ragu

Opskriften er udviklet af