Spagetti bolognese med grøn sommersalat

Spagetti bolognese med grøn sommersalat

Familiens favorit, her i en sund og dejlig udgave med masser af grønt
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Bolognese:

    Skyl gulerødder og peberfrugt
  • 2 Skær grøntsagerne i tern
  • 3 Pil løg og hvidløg
  • 4 Hak det fint
  • 5 Kom olie i en gryde
  • 6 Svits grøntsagerne godt
  • 7 Hæld sojasovs over grøntsagerne
  • 8 Kom grøntsagerne i en skål
  • 9 Kom kød i gryden og steg i nogle minutter
  • 10 Tilsæt tomatpuré når alt kød er gennemstegt
  • 11 Steg videre et par minutter
  • 12 Tilsæt balsamicoeddike
  • 13 Skyl tomaterne og del dem i halve
  • 14 Tilsæt de flåede og friske tomater
  • 15 Lad retten simre uden låg i ca. 10-15 minutter og meget gerne længere
  • 16 Smag til med salt og peber
  • 17

    Spagetti:

    Kom vand og salt i en gryde
  • 18 Bring vandet i kog og kom spagettien i
  • 19 Kog spaghettien som anvist på pakken
  • 20 Hæld vandet fra spagettien
  • 21 Server 20 % spagetti bolognese til hvert barn og 30 % til hver voksen
  • 22

    Grøn sommersalat:

    Skyl salaten
  • 23 Bland skyr, mælk og sennep i en skål
  • 24 Smag til med salt og peber
  • 25 Vend salaten i dressingen
  • 26 Server 20 % til hvert barn og 30 % til hver voksen
  • {{recipeDoneText}} Spagetti bolognese med grøn sommersalat

Tip

Du kan lave en endnu mere grøn version ved at tilsætte flere grøntsager og bruge mindre kød.

Opskriften er udviklet af