Sommersandwich med avocado og hytteost

Sommersandwich med avocado og hytteost

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Limedressing

    Rør ingredienserne til dres­singen sammen, og smag til med salt og peber.  
  • 2

    Pærer og radiser

    Rens fenniklen, og skær den i papirtynde skiver, gerne på mandolinjern.
  • 3 Rens og skær radiserne helt tyndt, gerne på man­dolinjern.
  • 4 Skyl pærerne, halvér dem, og fjern kernehuset. Skær pæ­rerne i tynde både.
  • 5 Bland fennikel, pærer og radiser med limedressingen.
  • 6 Pensl brødskiverne med olie, og rist dem på begge sider på en (grill)pande. 
  • 7 Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avoca­dokødet i skiver på langs. 
  • 8 Bland hytteost med karry, salt, peber og klippet karse. 
  • 9

    Anretning

    Fordel hytteosten på brødskiverne, læg avo­cadoskiver på, og top med fennikelsalat. 
  • 10 Drys med lidt ekstra karse, og servér straks sandwich, enten åbne eller lagt sammen.
  • {{recipeDoneText}} Sommersandwich med avocado og hytteost

Opskriften er udviklet af