Sommersalat med kylling
Bland lækre sommergrøntsager og nye kartofler med lidt kylling og wupti, en skøn sommersalat
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kom mandlerne på en stegepande
  • 2 Rist mandlerne
  • 3 Hak mandlerne groft
  • 4 Skyl asparges og del hver i tre stykker
  • 5 Flæk melonen, skær den i både, og skær kød fra skal
  • 6 Skær melon i grove stykker
  • 7 Skyl forårsløg og skær i skrå ringe
  • 8 Flæk chili, fjern kerner og hak fint
  • 9 Skyl salaten og bræk i grove stykker
  • 10 Del kartoflerne i kvarte
  • 11 Bland mandler, asparges, melon, forårsløg, chili, salat og kartofler
  • 12 Skyl mynte og hak fint
  • 13 Bland en dressing af skyr og mynte
  • 14 Smag til med salt, peber og spidskommen
  • 15 Skær det tilberedte kyllingekød i mindre stykker
  • 16 Vend salaten med dressing og kylling
  • 17 Del salaten i fire, 20 % til hvert barn og 30 % til hver voksen.
  • 18 Hvert barn drikker et glas sodavand til
  • 19 Hver voksen drikker et glas hvidvin til
  • {{recipeDoneText}} Sommersalat med kylling

Tip

Du kan bruge andre krydderurter til dressingen, for eksempel persille

Opskriften er udviklet af