Rugbrødmadder med lækkert pålæg kan sagtens være et sundt og mættende aftensmåltid
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Kartoffelmad:
  • 2 Skær kartoflerne i skiver
  • 3 Læg kartoflerne på rugbrødet
  • 4 Skyl tomat og skær i skiver
  • 5 Skyld dild og hak den
  • 6 Kom tomat dernæst et par streger mayonnaise, tomat og dild på brødet
  • 7 Krydr med salt og peber
  • 8 Æggemad:
  • 9 Kom vand i en gryde
  • 10 Bring vandet i kog
  • 11 Kog ægget i 7-8 minutter
  • 12 Pil ægget
  • 13 Skær ægget i skiver
  • 14 Skyl tomat og skær i skiver
  • 15 Skyl timian og hak fint
  • 16 Læg tomat på rugbrødet
  • 17 Læg æg, så makrel og drys til slut med frisk timian
  • Så er det spisetid! Sommerpålægsaften, voksen

Tip

Kog en stor portion kartofler, så har du ekstra kartofler til pålæg og salater

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier