Klassisk lagkage med flødeskum og bær, men med et lille ekstra pift i form af luksuscreme med kaffe og kokos. Lav kagen om morgenen, og lad den stå på køl i dagens løb.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Hæld de frosne bær i en gryde, lad dem stå i 10 min. til de safter, og kog dem hurtigt op.
  • 2 Kog i 2 min. og lad herefter bærrene køle af.
  • 3 Smelt smørret i en gryde.
  • 4 Rør kaffe, kakao, vaniljesukker og flormelis i.
  • 5 Vend kokosmel i massen og fordel straks massen ud på to af bundene.
  • 6 Læg den ene bund med cremen opad på et fad.
  • 7 Pisk fløden til skum og kom en tredjedel ovenpå bunden med creme.
  • 8 Fordel halvdelen af hindbærrene på flødeskummet, og læg den næste bund med cremen opad ovenpå.
  • 9 Gentag med flødeskum, bær og den sidste bund (uden lagkagecreme).
  • 10 Pynt kagen med flødeskum, hindbær og lidt ekstra kokos.
  • Så er det spisetid! Sommerlagkage med hindbær

Opskriften er udviklet af