Sommerkage med friske bær
Let og lækker sødmefuld sommerkage, perfekt til terrassen!
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  • 2 Kom æg, sukker og vaniljesukker i en skål
  • 3 Pisk det luftigt og skummende
  • 4 Kom hvedemel og bagepulver i en sigte og sigt det i dejen
  • 5 Vend forsigtigt sammen med en dejskraber
  • 6 Riv citronskallen på den fine side af rivejernet
  • 7 Hak mandlerne
  • 8 Kom citronskal og mandler i dejen, vend rundt
  • 9 Smør en springform (22 cm)
  • 10 Skyl bærrene
  • 11 Kom bærrene på toppen af kagen
  • 12 Sæt kagen i ovnen og bag den ca. 30 minutter
  • 13 Bland skyr og saft af en citron
  • 14 Del kagen i 10 stykker
  • 15 Server et stykke til hver med en klat skyr og lidt friske bær på toppen
  • {{recipeDoneText}} Sommerkage med friske bær

Tip

Gem resten af kagen til næste dag eller inviter venner og familie på sommerkage

Opskriften er udviklet af