Der er masser af grønt i denne wok og du savner overhovedet ikke kød. Pas på med mængden af den grønne karrypasta. Tilsætter du for meget, bliver wokretten meget stærk og måske også for stærk.

Sådan gør du

  • 1 Fjern det mest grove af stokken på broccolien.
  • 2 Resten af stokken lader du bare sidde.
  • 3 Del broccoli i buketter.
  • 4 Skrub eller skræl gulerødderne og skær dem igennem på langs.
  • 5 Fjern stok og de yderste blade af spidskålen og snit den fint.
  • 6 Varm olien i en wok og rist karryen heri.
  • 7 Tilsæt friskrevet ingefær og presset hvidløg.
  • 8 Tilsæt broccoli, gulerødder og kål og steg ved god varme i ca. 5 minutter, mens der vendes godt rundt i grønsagerne.
  • 9 Smag grønsagerne til med fiskesauce og limesaft.
  • 10 Top med snittet forårsløg og hakkede peanuts.
  • 11 Server med kogte nudler og drys krydderurter over.
  • {{recipeDoneText}} Sommergrønt i wok.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier