Sommerfuglepoussin med tilbehør

Vi klipper rygraden fri og folder poussinen ud, så den kommer til at ligne en sommerfugl - deraf navnet. En fin måde at grille fugl på, i øvrigt.

Sådan gør du

  • 1 Klip rygsøjlen af fuglen, og fold den fladt ud. Drys med salt og peber, og pensl med lidt olie. Grill til den er gennemstegt ca. 15 minutter på hver side.
  • 2 Kom kartofler med skræl i en gryde med vand, så det dækker. Bring gryden i kog, kom salt i, og lad kartoflerne koge, til de er møre. Hæld vandet fra, og stil gryden tilbage på varmen. Lad kartoflerne dampe tørre, til de er let rynkede.
  • 3 Rør dressingen sammen og smag den til med revet hvidløg, salt og peber. Dryp dressing på kød og kartofler, og server med flute – gerne grillet.
  • 4 Kilde: Krydderiet 2, 2006
  • {{recipeDoneText}} Sommerfuglepoussin med tilbehør

Opskriften er udviklet af