Sommercoleslaw, nye kartofler og stegt kylling

Sommercoleslaw, nye kartofler og stegt kylling

Hvad er bedre en nye danske kartofler? Her vendt i lidt sennep og god olivenolie, mums!
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Kartofler:

    Skyl kartoflerne
  • 2 Kom vand og salt i en gryde og kog vandet op
  • 3 Kog kartoflerne til de er møre men stadig har bid
  • 4 Halver kartoflerne og bland med dijonsennep og olivenolie
  • 5

    Kylling:

    Tænd ovnen på 180 grader
  • 6 Læg kyllingebrysterne i et ildfast fad
  • 7 Krydr med groft salt, peber og rørsukker
  • 8 Sæt fadet i ovnen i ca. 25 minutter til kyllingen er gennemstegt
  • 9

    Sommercoleslaw:

    Skyl gulerødder og riv dem på den grove side af rivejernet
  • 10 Skyl spidskål og snit meget fint
  • 11 Skyl radiser og skær i tynde skiver
  • 12 Bland en dressing af skyr og saften af en citron
  • 13 Smag til med salt og peber
  • 14 Vend gulerod og spidskål i dressingen
  • 15 Server 125 g kylling og 21 % tilbehør til hvert barn,
  • 16 Server 125 g kylling og 29 % tilbehør til hver voksen
  • {{recipeDoneText}} Sommercoleslaw, nye kartofler og stegt kylling

Tip

Du kan også stege kyllingebrysterne på panden først og derefter komme dem i ovnen, det giver en god stegeskorpe

Opskriften er udviklet af