Æg, dejlige solmodne tomater og en blåbærsmoothie at slukke tørsten i, det bliver en skøn dag!
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Scramle eggs:
  • 2 Slå æg ud i en skål
  • 3 Kom vand, mælk, salt og peber i skålen
  • 4 Pisk massen sammen
  • 5 Tag en pande og kom vindruekerneolie på
  • 6 Kom æggemassen på stegepanden og steg et par minutter
  • 7 Kom rugbrød på en brødrister, og rist brødet på begge sider
  • 8 Del scramle eggs i fire
  • 9 Del rugbrødet i halve
  • 10 Server scramle eggs med ½ skive ristet rugbrød til hvert barn og 1 skive ristet rugbrød til hver voksen
  • 11 Tomater:
  • 12 Skyl tomaterne og del dem i halve
  • 13 Kom salt og olivenolie over og vend rundt
  • 14 Del portionen i fire
  • 15 Grove boller:
  • 16 Kom vand i en skål
  • 17 Kom gær i vandet og rør til gæren er opløst
  • 18 Kom salt, fuldkornsmel, speltmel, hvedemel, havregryn og og kerner i vandet og bland godt
  • 19 Kom hvedemel i dejen lidt efter lidt
  • 20 Ælt dejen i 8-10 minutter til dejen er lind og smidig
  • 21 Kom husholdningsfilm over dejen
  • 22 Lad dejen hæve lunt i 30 minutter
  • 23 Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  • 24 Læg bagepapir på en bageplade
  • 25 Form dejen til boller og læg bollerne på bagepladen. Lad bollerne hæve i 30 minutter
  • 26 Bag bollerne i ca. 20-25 minutter til de er gennembagte. Bank bollerne under bunden. Hvis det lyder hult, er bollerne færdige.
  • 27 Lad bollerne køle af på en bagerist
  • 28 Boller med ost og marmelade:
  • 29 Flæk fire boller
  • 30 Kom ost på fire halve
  • 31 Kom marmelade på fire halve
  • 32 Server en halv bolle med ost og en halv bolle med marmelade til hver person
  • 33 Boller med leverpostej, kun til de voksne:
  • 34 Skyl agurken og skær fire skiver
  • 35 Flæk bollerne
  • 36 Smør bollerne med leverpostej og kom agurk på
  • 37 Server to halve boller til hver voksen
  • 38 Skyr med mysli:
  • 39 Skyl jordbær og del dem i kvarte
  • 40 Hak mandlerne
  • 41 Kom skyr, dernæst mysli, honning og mandler i fire lige store glas
  • 42 Kom jordbær på toppen og server et glas til hver person
  • 43 Blåbærsmoothie:
  • 44 Skyl blåbær og jordbær
  • 45 Skræl ingefær og hak den fint
  • 46 Skyl mynte og hak den
  • 47 Kom det hele i en blender og kør til en homogen masse
  • 48 Fordel det i 4 glas og server et glas til hver person
  • Så er det spisetid! Sommerbrunch 2.0

Tip

Du kan også lade bollerne hæve koldt i køleskabet natten over, så skal du kun bruge 25 g gær. Koldhævede boller har mere smag.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier