Sommeræggekage med grønt og bacon

Sådan gør du

  • 1 Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål.
  • 2 Steg squash og porre i rapsolien, indtil de er let møre, ca. 5 min.
  • 3 Tilsæt kartofler og krydr med timian og salt.
  • 4 Hæld æggemassen ved grøntsagerne og steg æggekagen ved jævn varme, til den er fast i konsistensen, ca. 15 min.
  • 5 Vend æggekagen på et låg og steg den færdig i ca. 4 min.
  • 6 Steg baconskiver sprøde på en pande, snit purløg og skær tomater i både.
  • 7 Anret æggekagen med stegt bacon, purløg og tomat.
  • 8 Spis groft rugbrød til.
  • {{recipeDoneText}} Sommeræggekage med grønt og bacon

Tip

Æggekagen kan varieres med forskellige slags grøntsager, fx grønne asparges, rødløg og kartofler.

Kalkunbacon kan bruges som alternativ.

Opskriften er udviklet af