Solæg med persillecreme

Vores solæg er ikke helt så salte, og heller ikke helt så grønkogte, som de originale sønderjyske. Men smukt marmorerede og yderst delikate, synes vi. Og så smager de himmelsk.

Sådan gør du

  • 1

    Sådan gør du dagen før:

    Kog æggene i 30 minutter, (ja, 30 minutter!), skyl æggene i koldt vand, og rul æggene let på køkkenbordet, så skallen krakelerer, men stadig sidder fast omkring ægget. Rør saltet ud i vandet i en skål, og kom de yderste tørre lag fra løgene heri. Læg æggene i blandingen, og stil i køleskab natten over.


    Sådan gør du på dagen:

    Rør fløden ud med eddike og mayonnaise. Smag til med lidt sukker og peber. Hak persille fint, og kom i cremen. Pil æggene, og servér med persillecreme.

  • {{recipeDoneText}} Solæg med persillecreme

Opskriften er udviklet af