Sådan gør du

  • 1 Brun kødskiverne på begge sider i halvdelen af smørret.
  • 2 Drys salt og peber på.
  • 3 Pil løgene og skær dem i skiver.
  • 4 Brun løgene i resten af smørret.
  • 5 Skræl kartoflerne og skær dem i 1/2 cm tykke skiver.
  • 6 Læg kød, kartofler og løg lagvis i et ovnfast fad eller gryde, med kartofler øverst.
  • 7 Kom lidt salt og groftkværnet peber på.
  • 8 Kog panden af med bouillon og pilsner og hæld det over.
  • 9 Koger under låg ca. 45 min. ved svag varme eller ca. 45 min. i ovn ved 200°.
  • 10 Smag til med krydderier.
  • 11 Drys hakket persille på, lige før servering.
  • {{recipeDoneText}} Sømandsbøf

Opskriften er udviklet af