Søde nødder med rosmarin

Energiinformation

  • Protein 10.4 g
  • Fedt 32.4 g
  • Kulhydrat 42.7 g
  • Fedtenergi 58 %
  • Energifor./ pers 310 kcal

Sådan gør du

  • 1 Hæld kogende vand over mandlerne og lad dem stå et par minutter. Smut dem.  
  • 2 Rist hasselnødderne på en tør pande og gnid dem mellem håndfladerne, så skallen forsvinder.  
  • 3 Rist mandler, hasselnødder, cashewnødder og valnødder på en tør pande, ganske let. Men så de lige tager lidt farve i kanterne. Det fremmer nøddesmagen.  
  • 4 Vask og tør rosmarin, hak det groft.  
  • 5 Bland sirup, honning med 4 spsk. citronsaft og rosmarin.  
  • 6 Hæld marinaden over nødderne og de er klar til anretning med ost. De kan spises næsten omgående, men bliver bedre efter et par døgn.
  • {{recipeDoneText}} Søde nødder med rosmarin

Opskriften er udviklet af