Søde nødder med rosmarin

Energiinformation

  • Protein 10.4 g.
  • Kulhydrat 42.7 g.
  • Fedt 32.4 g.
  • Energifor./ pers 310 kcal
  • Fedtenergi 58 %

Sådan gør du

  • 1

    Hæld kogende vand over mandlerne og lad dem stå et par minutter. Smut dem.

     

  • 2

    Rist hasselnødderne på en tør pande og gnid dem mellem håndfladerne, så skallen forsvinder.

     

  • 3

    Rist mandler, hasselnødder, cashewnødder og valnødder på en tør pande, ganske let. Men så de lige tager lidt farve i kanterne. Det fremme nøddesmagen.

     

  • 4

    Vask og tør rosmarin, hak det groft.

     

  • 5

    Bland sirup, honning med 4 spsk. citronsaft og rosmarin.

     

  • 6

    Hæld marinaden over nødderne og de er klar til anretning med ost. De kan spises næsten omgående, men bliver bedre efter et par døgn.

  • {{recipeDoneText}} Søde nødder med rosmarin

Opskriften er udviklet af