Sød kartoffelsuppe med rørt skyr og purløg

Energiinformation

  • Protein 2 g.
  • Kulhydrater 10 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 415 kcal
  • Fedtenergi 21 %

Sådan gør du

  • 1

    Skær løg i tern. 

  • 2

    Skær porrer i skiver. 

  • 3

    Steg løg og porrer blødt og blankt i olivenolie, giv det et drys salt. 

  • 4

    Skræl kartoflerne og skær dem i tern og kom dem i gryden, vend godt et par minutter over middelvarme. 

  • 5

    Hæld bouillon ved og lad suppen simre i 15 minutter. 

  • 6

    Blend suppen med rapsolie, og smag den til med salt og peber. 

  • 7

    Rør skyr med mælk og anret suppen med skyrcreme og tæt klippet purløg – servér med lunt brød til.

  • {{recipeDoneText}} Sød kartoffelsuppe med rørt skyr og purløg

Opskriften er udviklet af