Smørrebrød med torskelever, citron og rødløg

Smørrebrød med torskelever, citron og rødløg

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 2 g.
  • Kulhydrater 12 g.
  • Fedt 14 g.
  • Energifor./ pers 511 kcal
  • Fedtenergi 69 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Læg torskelever i en sigte, til dræning. 
  • 2 Skyl og slyng salaterne tørre. 
  • 3 Citronen skal være delt på højkant. Stil den op og skær skrællen af, incl. de hvide hinder. Gå nu ind mellem membranerne og skær 3 citronfileter frie. 
  • 4

    Anretning

    Anret rugbrødet med salater, torskelever, citron, rødløg, purløg og peber.
  • {{recipeDoneText}} Smørrebrød med torskelever, citron og rødløg

Tip

Syltede rødløg giver retten et lækkert pift, men rå rødløg eller andet salt sylt fungerer også fint.

Opskriften er udviklet af