smørrebrød med røget ørred, spinat, radiser, asparges og dild

smørrebrød med røget ørred, spinat, radiser, asparges og dild

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 11 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 230 kcal
  • Fedtenergi 23 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Vrik asparges, og hvor de naturligt knækker, lad dem knække. Kassér den nederste del. Skær enderne til og skær asparges på langs. 

  • 2

    Gør radiserne i stand og skær dem ultrafint evt. på juliennejern eller mandolin. 

  • 3

    Skyl og slyng spinaten tør. 

  • 4

    Klip dildspidserne fint. 

  • 5

    Anretning

    Anret rugbrødet med spinat, ørred, asparges, radiser, dildspidser og peber.

  • {{recipeDoneText}} smørrebrød med røget ørred, spinat, radiser, asparges og dild

Opskriften er udviklet af