Smørebrød med torskerogn, avocado, citronfileter og rødløg

Energiinformation

  • Protein 6.2 g.
  • Kulhydrater 12.9 g.
  • Fedt 5.4 g.
  • Energifor./ pers 360 kcal
  • Fedtenergi 40 %

Sådan gør du

  • 1

    Skær torskerognen i 4 skiver og rist disse i olie og smør på en slip-let pande. 

  • 2

    Skær top og bund af citronerne. Gem disse til at dryppe avocado med. Skær alt det hvide fra citronerne, oppefra og ned. Gå ind med en kniv og skær 12 fileter frie mellem membranerne. 

  • 3

    Del avocado og fjern stenen og skrællen. Skær kødet i skiver og dryp straks disse med citron. 

  • 4

    Skyl og slyng salater og persille tørt. 

  • 5

    Anretning

    Anret de 4 skiver rugbrød med salat, avocado, torskerogn, citronfileter og rødløg og persille.

  • {{recipeDoneText}} Smørebrød med torskerogn, avocado, citronfileter og rødløg

Tip

Som alternativ til frisk rødløg kan vælges syltede rødløg - se relateret opskrift

Opskriften er udviklet af