Smeltet ost med rosmarin, ahornsirup og pistacienødder

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 16.3 g.
  • Kulhydrat 30.3 g.
  • Fedt 17.5 g.
  • Energifor./ pers 390 kcal
  • Fedtenergi 46 %

Sådan gør du

  • 1 Bag/lun brødet.  
  • 2 Smelt osten i 4 portionsanretninger – én stor er også en mulighed: anbring tynde skiver af osten i små – eller een stor – ovnfaste tallerkner. Gør rosmarin i stand og fordel en lille håndfuld nåle på osten.  
  • 3 Hæld ahornsirup rundt i kanten og fordel pistacienødderne.  
  • 4 Smelt osten ved 200 grader i ca. 5 minutter.  
  • 5 Anret med brød.
  • {{recipeDoneText}} Smeltet ost med rosmarin, ahornsirup og pistacienødder

Tip

Det er en lidt ’skæv’ ret denne her. Den kan være den snack, man spiser til et godt glas vin. Det kan være en del af et ostebord – eller det kan fungere som tredieretten ved en større middag, efter kødet, før desserten.

Opskriften er udviklet af