Smagfuld thaiinspireret kyllingeret

Sådan gør du

  • 1 Skær kyllingekødet i 1 cm tykke skiver.
  • 2 Kom hønsefond og limeskal i en gryde.
  • 3 Bank på citrongræsstænglen og ingefærstykket med den flade side af kniven.
  • 4 Kom citrongræs, ingefær, fiskesauce, sukker og limesaft i gryden.
  • 5 Bring det hele i kog og kog det sammen ca. 5 minutter.
  • 6 Kom kylling i og kog yderligere ca. 2 minutter.
  • 7 Skær forårsløg og minimajs i mindre stykker.
  • 8 Fjern kernerne fra chilien og skær den i tynde skiver.
  • 9 Kom forårsløg, majs og chili i gryde og bring den i kog.
  • 10 Fjern citrongræs og ingefær fra retten. Rør majsstivelse og kokosmælk sammen, tilsæt det.
  • 11 Lad retten koge igennem og smag til med limesaft, sukker og salt.
  • 12 Varm currypaste og olie op i en lille gryde og kom det i en lille skål.
  • 13 Drys korianderbladene på retten lige inden servering.
  • 14 Spises med kogte ris.
  • 15 Dryp med stærk krydret carryolie efter behov.
  • 16
  • {{recipeDoneText}} Smagfuld thaiinspireret kyllingeret

Opskriften er udviklet af