Smagfuld suppe lavet på grøntsagsrester

Sådan gør du

  • 1 Kom olie i en gryde. 
  • 2 Kom derefter grøntsager og grøntsagsskræl i gryden. Det kan være alle slags grøntsager - bare dem der er lidt kedelige, og alligevel skal smides ud. Kom også gerne krydderurter i gryden.  
  • 3 Kom hønsefond og karry i gryden. 
  • 4 Fyld til sidst gryden med vand, så grøntsagerne lige er dækket til og krydr med peber. Lad vandet med grøntsagerne koge i 10-15 minutter. 
  • 5 Når vandet med grøntsagerne er kogt færdigt, sies grøntsagerne fra og hældes derefter i en blender og blendes sammen til en grøntsagspuré. 
  • 6 Kom puré i bunden af skålen, du skal servere suppen i. 
  • 7 Kom derefter friskhakket grøntsager i skålen. Det er igen op til dig selv, hvad du vælger. Bare det du har i køleskabet. Claus Holm bruger hakket squash og broccoli. Krydr med salt. 
  • 8 Hæld suppen fra gryden op i skålen. Afslut med en god olie og stykker af rødløg. 
  • {{recipeDoneText}} Smagfuld suppe lavet på grøntsagsrester

Opskriften er udviklet af