Små tomat frittata med gulerod og purløg

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 10 g.
  • Fedt 5 g.
  • Energifor./ pers 379 kcal
  • Fedtenergi 44 %

Sådan gør du

  • 1

    Skær tomaterne i både, fjern kernerne og skær kødet i tern. 

  • 2

    Skræl eller skrub guleroden og skær den i fine tern. 

  • 3

    Steg gulerodstern et par minutter i olivenolie, kom tomattern ved og steg et minut mere. 

  • 4

    Pisk æggene med en gaffel og hæld æggemassen ned over grøntsagerne. Krydr med salt og peber.

  • 5

    Steg ’omeletterne/omeletten’ stabil på den ene side, vend dem/den, med et grydelåg, og steg dem/den stabil på den anden side. 

  • 6

    Anretning

    Anret med klippet purløg og rugbrød ved siden af.

  • {{recipeDoneText}} Små tomat frittata med gulerod og purløg

Tip

Frittata kan steges som 4 små, på en slip-let blinispande, eller på en lidt større slip-let pande.

Opskriften er udviklet af