Små tærter med grønkål

Nemme at lave. Vi bruger fillodej. Lav fire små eller en stor tærte.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.
  • 2 Klip de to ark i fire stykker (eller behold dem hele hvis du laver en tærte).
  • 3 Pensl formene med olie. Læg et ark i, pensl med olie og læg det sidste ark på. Pensl dejkanterne med olie.
  • 4 Fordel hakket grønkål i formene. Drys ost på.  
  • 5 Pisk æg, fløde og mælk sammen. Krydr med lidt salt og peber. Hæld i formene.
  • 6 Bag de små tærter i cirka 20 minutter. Den store bages lidt længere. Men beskyt med alufolie, så dejkanterne ikke bliver alt for mørke.
  • 7 Server tærterne varme eller lune med lidt friskhakket grønkål og snittet æble.  
  • 8 Tip:Rør lidt dijon­ sennep eller revet løg ud i æggeblandingen, før du hælder over grønkålen.
  • {{recipeDoneText}} Små tærter med grønkål

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier