Små søde hindbærmazariner toppet med vanilleis

Sådan gør du

  • 1 Rør smør og flormelis med en håndmikser til det bliver cremet.
  • 2 Del ægget i hvide og blomme.
  • 3 Pisk blommen i smørmassen.Riv marcipanen og rør den til en ensartet masse med appelsinsaften.
  • 4 Rør marcipanmassen i smørblandingen.Sigt kartoffelmel, hvedemel, bagepulver og vanillesukker sammen og tilsæt det smørmarcipanblandingen.
  • 5 Pisk æggehviden stiv og vend den i dejen sammen med hindbærrene.Fordel dejen i 6 beklædte faste muffinforme.
  • 6 Bag kagerne ved 180 grader i ca. 20 minutter.Lav lige inden servering et gittermønster med dessertsauce på toppen af kagerne.
  • 7 Læg derpå en kugle vanilleis og pynt med hindbær og citronmelisse.
  • {{recipeDoneText}} Små søde hindbærmazariner toppet med vanilleis

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier