Små ruller fra Vietnam

Sådan gør du

  • 1 Kog nudlerne.
  • 2 Skær kødet i fine strimler.
  • 3 Hak løg og hvidløg fint.
  • 4 Snit 1/8 hvidkålshovede og gulerødder fint.
  • 5 Svits alt på en varm pande i lidt olie, tilsæt fiskesauce samt salt og peber.
  • 6 Lad fyldet køle af og bland det med afkølede, kogte ægnudler.
  • 7 Pisk ægget sammen i en lille skål.
  • 8 Blødgør et rispapirark ad gangen ved at lægge det i et fad med varmt vand.
  • 9

    Læg 2-3 spsk fyld på den ene ende af rispapiret, fold det over, bøj begge sider ind over fyldet og rul rullen sammen. Luk den yderste kant med lidt sammenpisket æg og læg rullen til side.

  • 10 Fortsæt på denne måde, til du har brugt alt fyldet.
  • 11 Varm olien op i en frituregryde til den er ca. 180° og dyb-steg 2-3 ruller ad gangen i ca. 5 - 7 min., til de er gyldenbrune.
  • 12 Tag dem op og læg dem på køkkenrulle til afdrypning.
  • {{recipeDoneText}} Små ruller fra Vietnam

Tip

Anretning

Servér med soja.

Opskriften er udviklet af