Små oksedeller med rødbedetzatziki

Sådan gør du

  • 1

    Oksedeller

    Rør hakket oksekød sammen i en skål med kapers, sennep, limesaft, salt, peber og finthakket persille. Form kødet til små oksedeller. Panér oksedellerne i majsmel og steg dem i lidt olie på panden, til de er gennemstegt. 
  • 2

    Rødbede tzatziki

    Vend revet rødbede i en skål med rygeost, sennep og salt. 
  • 3

    Løg

    Skær løg i ringe. Læg ringene i en skål med limesaft og lad dem trække saften til sig i 10 minutter. 
  • 4 Anret de færdigstegte oksedeller med rødbedetzatziki og limesyltede løg. Pynt med frisk persille. 
  • {{recipeDoneText}} Små oksedeller med rødbedetzatziki

Tip

Servér de sprøde deller med nye kartofler. 

Opskriften er udviklet af