Mørbradbøffer med bløde løg, svampe og persille

Energiinformation

  • Protein 8 g.
  • Kulhydrater 15 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 220 kcal
  • Fedtenergi 23 %

Sådan gør du

  • 1

    Skær løgene i skiver, steg disse bløde og blanke på en stor slip-let pande i 2 tsk. olivenolie. Krydr let med salt og tilpas med peber. Tag løgene af panden og læg dem på en tallerken. 

  • 2

    Gør champignon i stand og rist dem bløde og gyldne på panden, krydr igen let med salt og tilpas med peber. Samme vej som løgene til champignon. 

  • 3

    Skyl, tør og nip persille. 

  • 4

    Afpuds mørbraden og skær små medaljoner. 

  • 5

    Steg disse i 1 spsk. olivenolie og en spsk. smør – varm først oliven op, kom smørret ved og lad det afbruse, steg således mørbradbøfferne, først ved høj varme, på hver side, færdige ved middelvarme, ca. i alt 10 minutter. 

  • 6

    Tag kødet af panden og anret det på et fad. 

  • 7

    Kom løg, champignon og persille tilbage på panden, varm igennem. 

  • 8

    Anretning

    Anret det på kødet.

  • {{recipeDoneText}} Mørbradbøffer med bløde løg, svampe og persille

Opskriften er udviklet af