Små kartofler med tomatsalsa

Små kartofler med tomatsalsa

En sjov og frisk ret, som kan spises både alene eller som tilbehør.
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Mål alle varer af.
  • 2 Læg bagepapir i en lille bradepande.
  • 3 Tænd ovnen på 225 grader.
  • 4 Skyl kartoflerne og tør dem i et rent viskestykke.
  • 5 Læg kartoflerne i en skål.
  • 6 Hæld 1 spsk. olivenolie i skålen.
  • 7 Skyl timianen og hak den.
  • 8 Kom timianen i skålen og rør rundt.
  • 9 Hæld kartoflerne i bradepanden og drys 1/4 tsk. salt over dem.
  • 10 Sæt bradepanden i ovnen.
  • 11 Bag kartoflerne i ca. 30 minutter til de er møre.
  • 12 Til tomatsalsa: Skyl tomaterne og skær dem i små terninger.
  • 13 Pil og hak løget.
  • 14 Kom tomater og løg i en skål og rør rundt.
  • 15 Kom ½ spsk. olivenolie i skålen og rør rundt.
  • 16 Kom salt og peber i skålen og rør rundt.
  • 17 Smag tomatsalsaen til og server den til kartoflerne.
  • 18 Kartoflerne kan spises for sig selv, sammen med frikadeller eller den åbne burger.
  • {{recipeDoneText}} Små kartofler med tomatsalsa

Opskriften er udviklet af