Små kartofler med tomatsalsa
En sjov og frisk ret, som kan spises både alene eller som tilbehør.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Mål alle varer af.
  • 2 Læg bagepapir i en lille bradepande.
  • 3 Tænd ovnen på 225 grader.
  • 4 Skyl kartoflerne og tør dem i et rent viskestykke.
  • 5 Læg kartoflerne i en skål.
  • 6 Hæld 1 spsk. olivenolie i skålen.
  • 7 Skyl timianen og hak den.
  • 8 Kom timianen i skålen og rør rundt.
  • 9 Hæld kartoflerne i bradepanden og drys 1/4 tsk. salt over dem.
  • 10 Sæt bradepanden i ovnen.
  • 11 Bag kartoflerne i ca. 30 minutter til de er møre.
  • 12 Til tomatsalsa: Skyl tomaterne og skær dem i små terninger.
  • 13 Pil og hak løget.
  • 14 Kom tomater og løg i en skål og rør rundt.
  • 15 Kom ½ spsk. olivenolie i skålen og rør rundt.
  • 16 Kom salt og peber i skålen og rør rundt.
  • 17 Smag tomatsalsaen til og server den til kartoflerne.
  • 18 Kartoflerne kan spises for sig selv, sammen med frikadeller eller den åbne burger.
  • {{recipeDoneText}} Små kartofler med tomatsalsa

Opskriften er udviklet af