Små fennikel-krydrede boller

Vi bager nogle lækre små boller, som vi smører og serverer med god emmentaler og lidt rå rødkål.

Sådan gør du

  • 1 Smelt smørret i en gryde og kom i en skål.
  • 2 Hæld vand i. Kom så ymer heri. Rør salt, sirup og stødt fennikel i. Smuldr gær ned i skålen og vend rundt. 
  • 3 Rør fuldkornshvedemelet i. Kom nu hvedemel i, lidt efter lidt, og ælt dejen sammen. 
  • 4 Stil dejen til hævning i 45 minutter. 
  • 5 Rul dejen i to pølser og del hver pølse i 16 stykker. Form små boller og læg på bagepapir. 
  • 6 Lad bollerne efterhæve i 30 minutter. 
  • 7 Sæt varmluftsovnen på 200 grader. 
  • 8 Pensl med æg og drys med solsikkekerner. 
  • 9 Bag bollerne i ca. 20 minutter. 
  • 10 Del bollerne. 
  • 11 Vend rødkål med en anelse olie og kom i bollerne sammen med ost.
  • {{recipeDoneText}} Små fennikel-krydrede boller

Opskriften er udviklet af