Skyrskum med honningristet rugbrød og solbærvendte æbler

Morgenmadsfavoritten skyr bliver her vendt med flødeskum, så den bliver luftig og lækker. Server den i glas med sød topping til at balancere syren. 

Sådan gør du

  • 1 Smelt honning og smør på en pande over middel varme.
  • 2 Smuldr rugbrød til små krummer og kom det på panden. Rist indtil rugbrødet er helt tørt og gyldent, ca. 7 min.
  • 3 Tag rugbrødet af panden og lad det køle af. evt. i køleskab, hvis det skal gå rigtig stærkt.
  • 4 Rør skyren igennem med en ske, så den er lind og uden klumper.
  • 5 Pisk fløden til blødt skum og vend det forsigtigt i skyren. Sæt cremen på køl indtil servering.
  • 6 Skær æblerne i meget små tern og vend dem sammen med solbærmarmeladen.
  • 7 Ved servering: Læg skiftevis ristet rugbrød, solbæræbler og skyrcreme i 4 dessertglas.
  • 8 Pynt med lidt hakkede hasselnødder eller lidt friske æbletern.
  • {{recipeDoneText}} Skyrskum med honningristet rugbrød og solbærvendte æbler

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier