Top din skyr med hjemmelavet Granola eller mysli.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Skyl rabarber og kog til kompot
  • 2 Hæld skyr i fire tallerkener eller glas
  • 3 Drys granola over skyren
  • 4 Pynt med kompot og frisk rabarber
  • 5

    Hjemmelavet Granola:

    Hak mandlerne groft med en savtakket kniv
  • 6 Hæld mandler, hasselnødder, solsikkekerner og græskarkerner på en tør stegepande
  • 7 Rist nødder og kerner til de er gyldne. Fjern stegepanden fra blusset
  • 8 Hæld havregryn på en anden, tør stegepande
  • 9 Rist havregrynene til de er gyldne
  • 10 Tilsæt honning til havregrynene og derefter chiafrø
  • 11 Lad honningen smelte sammen med havregryn og frø
  • 12 Fjern stegepanden fra blusset
  • 13 Lad blandingerne køle af
  • 14 Bland de to blandinger sammen og tilsæt tørrede bær
  • 15 Hæld blandingen på bagepapir og kom det i ovnen ved 70 grader i 1 time og 15 til granolaen er tør og sprød
  • Så er det spisetid! Skyr med rabarber og granola

Tip

Gem resten af granolaen til morgenmad eller mellemmåltider

Opskriften er udviklet af